Цветан Стоянов

Продажби - 580 | Последни промени 2021-09-27

Мобилният ни кабинет ще бъде в Разград на 20 октомври 2021г. ( сряда )

Запишете си час за динамичен компютърен анализ на ходила и стойка с технологията на FootBalance

61496687575f8c001862dc31

20 BGN

гр.Разград, ж.к.Освобождение 68 (до Била) магазин за помощни средства.


Какви са следствията от неправилната стойка?

Болки в стъпалата. Метатарзалгия, халукс валгус, изкривени пръсти на краката, пръсти чукчета, крампи, схващания, шип в петата, чувствителни стъпала, диабетно стъпало, болки в петите.

Болки в глезените. Подуване, оток, болки в ахилесите (възпалени ахилесови сухожилия).

Болки в коленете. Възпалено пателарно (под коленно) сухожилие, износени хрущяли, проблеми с менискус, възпалено илиотибиално сухожилие (щракащо бедро), осгуд шлатер (болки на растежа).

Болки в тазобедрените стави. Износване, възпаление на ишиасния (седалищен) нерв.

Болки в кръста. Болки в гърба. Болки във врата. Блокажи в сакроилиачната става, болки в лумбалната област, износени междупрешленни дискове, протрузии, дискови хернии, кифоза, лордоза, сколиоза, плексит, ошипяване.

Асиметрично лице (челюст), мигрена.

 

Какво е решението?

Над 80 % от изброените по-горе проблеми, се дължат на неправилна стойка, която е породена от променена биомеханика на стъпалото – паднали сводове и кривене в глезените. Човешкото тяло е кинетична верига от взаимосвързани части, за това когато основата е крива, това рефлектира нагоре до върха на костно-ставния апарат. Тялото е интелигентно и се опитва да се пригоди във всяка ситуация, но така се получават звена, където натоварването е прекомерно и рано, или късно, това натоварване води до болка, травма, контузия или операция.

Запишете си час за анализ на ходила и стойка с технологията на FootBalance в календара на сайта ни или се обадете на тел.: 0877333770, 0885887005. При нужда, бихме могли да изработим индивидуални ортопедични стелки, на място за 10 минути! 

30 дневна гаранция за удовлетвореност!

Сряда:
09:00 - 19:00

Подобни услуги

Гейт анализ /изследване на походка/

PODOSmart е софтуер с изкуствен интелект, комбиниран с интелигентни стелки, който прави най-точния Гейт анализ, прецизно диагностицира за кратко време на база биомеханичните данни, и помага да се открият проблемите при движение (походка и по време на спорт).

80 BGN

Анализ на ходила и стойка

Статичен анализ на ходила и стойка.

20 BGN

/Изтекла/ Мобилният ни кабинет ще бъде в Каварна на 21-и август

Запишете си час за динамичен компютърен анализ на ходила и стойка с технологията на FootBalance

BGN