©2018 AllSport

  • Facebook - White Circle
Търсене
  • allsportbg

ALLSPORT В ПЛЕВЕН – ВЕЧЕ ИСТИНСКА ЧАСТ ОТ ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНИЯ АПАРАТ!


Преувеличението е вярно – отскоро AllSport е с нов партньор и това е плевенската болница „Авис Медика“. Отделението й по Ортопедия, травматология и рехабилитация диагностицира и лекува всички болести на опорно-двигателния апарат.

Условията за това са повече от чудесни – 10 болнични стаи с по 2 легла, всяка от които климатизирана, с кабелна телевизия и собствен санитарен възел. Съвременно оборудваната операционна зала разполага и с модерна артроскопска техника и рентгенова апаратура, позволяващи извършването на множество безкръвни оперативни процедури на скелетно-мускулната система и ендопротезиране и реконструктивна хирургия на опорно-двигателния апарат.

Специалистите в Отделението по ортопедия и травматология са: д-р Роберт Халваджиян, д-р Калин Евтимов, д-р Иван Борисов, д-р Димитър Минков. Освен стелките 100% по мярка на FootBalance, те ще предлагат и медицински стелки, които са за хора с по-тежки проблеми на стъпалата. При тях може да получите консултация и за останалите продукти на AllSport – тези на ZAMST и ZeroPoint.