©2018 AllSport

  • Facebook - White Circle
Търсене
  • allsportbg

ИВЕТА ГЪРКОВА ЗА ZERO POINTИвета Гъркова за продуктите Zero Point

Аз не съм професионален спортист, но споделям максимата, че спортът е здраве. Откакто се сдобих с клин ZEROPOINT, започнах много по-често да посещавам спортната зала.Ако трябва да опиша тренировките с три думи, те биха били – чувство за комфорт. Това усещам с този клин.

Материята е лека и не запарява. За мен е важно, когато спортувам, да мога да се движа свободно – нещо, което липсва, когато се изпотите. Тогава дрехата залепва и не позволява бързи движения. Не само, но и не изглежда добре. Аз съм момиче и държа на външния си вид. Още повече държа на удобството на дрехата. Откакто се сдобих с такъв клин, начинът ми на спортуване се промени. Сега натоварването не е толкова голямо, защото материята е лека. Това, което имам предвид, е, че успявам да издържа цялата тренировка, без да се налага да спирам за почивка, защото кожата ми диша и притока на кислород в мускулите е много по-голям, както и мускулната умора е много по-малка. Това за мен се равнява на повече издръжливост, а по-голямата издръжливост е равна на по-добри постижения.

Откакто тренирам с този клин, получавам много по-малко крампи. Чувствам се добре и изглеждам добре.След интензивна тренировка се възстановявам много по-бързо отпреди. Това означава, че на следващия ден мога отново да спортувам.