©2018 AllSport

  • Facebook - White Circle
Търсене
  • allsportbg

АЛЕКС ЛАЗАРОВ Е НОВИЯТ СПОНСОРИРАН АТЛЕТ НА ZEROPOINTАлекс е на 19 години и е втора ракета в националния ни отбор по тенис. До 18-годишна възраст беше сред 40-те най-добри тенисисти в света, а от тази година започва да се бори и доказва при мъжете и вече има АТР ранкинг. Наскоро взе участие на Davis Cup в Тунис, където изигра мачовете си с компресиращите продукти на ZeroPoint и спортните стелки на FootBalance, оформени на 100% по неговите крака – оборудване, предоставено от AllSport.

След завръщането си от турнира Алекс сподели колко комфортно и стабилно се е чувствал – стелките са му помогнали за по-добрата стойка и намалената умора след часове тренировки и мачове. Играл е с компресиращи ръкави, чорапи и къс клин и не е почувствал запарване въпреки високите температури от над 40 градуса. Те са му помогнали за по-добрата работа на мускулите при продължителни високи натоварвания. Помощта на продуктите при възстановяването е установил и масажистът на отбора – разнасянето на млечната киселина благодарение на компресиращите чорапи спомага мускулите на подбедриците да запазят своята еластичност и предотвратяват появата на мускулни крампи. Не на последно място, компресиращите чорапи „Интенс“ с високо ниво на компресия са помогнали и на колега на Алекс от отбора да тренира въпреки получената преди това контузия в глезена.

Всичко това сподели с нас нашият млад и перспективен посланик на ZeroPoint. Радваме се, че продуктите му харесват и помагат. Ние от AllSport му желаем здраве и вярваме в неговото успешно професионално развитие в световния тенис.