©2018 AllSport

  • Facebook - White Circle
ДОБРЕ ДОШЛИ В ALLSPORT.BG

AllSport for all support. Цялата ни концепция, се събира в това кратко изречение.

 

На здрава основа, базирана на опит, знания и креативност, създадохме компания, в която развиваме концепцията за здраве и щастие. Здраве, защото продуктите, които представяме, пазят здравето, възстановяват бързо и здравословно (без лекарства и медицински интервенции) и карат нашите клиенти да се чувстват удовлетворени, защото им позволяват да правят всичко, което ги кара да бъдат щастливи. Ключов фактор за нашата концепция са хората, които работят в AllSport, като партньори или служители. Те са компетентни, добре обучени и не на последно място – обичат работата си, вярват в концепцията и това да помагат ги прави щастливи. Може да звучи клиширано, но е абсолютно вярно. Ако продължите да четете, ще разберете защо.

Аз съм Елена Йоловска, бивша спортистка с магистратура по Здравен мениджмънт. В началото на 2015 година, с Георги Гинев, икономист, визионер, енциклопедист, полиглот и голям фен на спорта, решихме да направим компания, която да е свързана със спорта и здравето. Изключително внимателно подбрахме марки и продуктите, които да представим на нашия пазар. Продукти, които са иновативни, световно признати и високо качествени. Продукти, в които да вярваме. Технологии и концепции, които да развиват нашия потенциал, както и ние техния. За няколко години отдадена работа, ние развихме AllSport Concept – специализирани места, където хората могат да си направят анализ на стъпала и стойка, да подкрепят и стабилизират болезнени и травмирани места, да бъдат консултирани от обучени специалисти, да бъдат обучени как да се възстановят и да бъдат предпазени от нови травми бързо и здравословно, с коригиране на стойката, с упражнения, терапии и нелекарствени помощни средства.

За кратко време, скромно и с гордост може да кажем, че изведохме нишата на едно ново, по-високо ниво. Обучихме и развихме потенциала на хора и по-малки компании, което ни носи щастие и удовлетвореност.

Да, щастливи сме и се радваме да помагаме и на други да бъдат. За това предоставяме AllSport Concept на франчайз.

Към момента, имаме 32 представители и партньори в България и Северна Македония. Те са водещи специалисти, болници, медицински и рехабилитационни центрове, кабинети, магазини. Локации и контакти може да намерите в нашия сайт www.allsport.bg

FootBalance_logo_black.png
zamst logo.png
zeropoint.png
bluetens.png

Performance. Prevention. Recovery.

Foundation for performance

The very first connected electrostimulator for your well-being

The World's most sophisticated compression products

HighRoller_text_logo_text_symbol-black_R

The worlds most efficient foam

roller for muscle and fascia care

smellwell_logo_trans.png
logo.png

For smarter training

Make your stuff... SmellWell