©2018 AllSport

  • Facebook - White Circle
Какви са разликите между HighRoller и HighBaller ?

HighRoller е предназначен за общ масаж за увеличаване на метаболизма и възстановяването, за отваряне на херметичност в миофасциалните и релаксиращи меки тъкани. Това е добро средство за Вас, ако искате да подобрите представянето си, да отпуснете тялото си и да се възстановите бързо. Можете също така да го използвате за манипулация на пусковата точка и специфичен масаж, но поради плътната пяна не можете да масажирате толкова дълбоко, колкото можете с HighBaller.

HighBaller е предназначен за по-дълбок масаж и за манипулиране на тригерните точки. Можете лесно да манипулирате определени зони и да масажирате области, които са много трудни за масаж с други инструменти. Ако имате активна тригерна точка, болка и стягане в тялото си или например проблеми с позицията на гръбнака, HighBaller е добър инструмент за това.

Така че, основно, когато искате да отпуснете тялото си като цяло, загряване преди тренировка или възстановяване след тренировка HighRoller е добро средство за това. Ако се нуждаете от по-дълбоко отваряне на плътността и от лечението на най-проблематичните тригерни точки, HighBaller е правилният избор за Вас.