©2018 AllSport

  • Facebook - White Circle

HighBaller е единственият масажьор с двойна топка с регулируеми на ширина ъглови топки за масаж, които се използват за освобождаване на миофасциалното отделение (SMR) и за отпускане на твърди и напрегнати мускули.

Регулируемата ширина и ъгловите топки позволяват HighBaller да се използва навсякъде по тялото по начин, който не може да бъде използван от друг инструмент за само-масажиране. HighBaller има незабавен ефект от облекчаване на болката чрез успокояване на рецепторите на болката и в дългосрочен план ще ви помогне да освободите твърдите и напрегнати мускули, за да направите ежедневието си отново приятно.

Характеристики:

HighBaller има две масажни топки, които се въртят на върха на регулируема поставка за ширина. Щандът прави HighBaller удобен за употреба и поддържа топките за масаж на правилното място. Долната страна на стойката е направена от нехлъзгащ се материал, за да поддържа стойката на място.

Масажните топки са твърди и материалът им създава достатъчно сцепление с кожата, за да не се прихлъзва масажираната част на тялото за по-точна и ефективна форма на мускулна грижа. Кръглата форма прави възможно манипулирането на мускулите с дълбок масаж и насочване към малки, специфични области. Конфигурацията с две топчета предлага възможност да се третират едновременно две проблемни области. Настройката на ширината прави възможно лечението на проблемни области навсякъде по тялото.

HighBaller може да ви помогне чрез:

  • Отпускане на напрегнати мускули и тъкани

  • Подобряване на мобилността и гъвкавостта, за да се постигне правилно подравняване на костите и ставите

  • Повишава метаболизма в мускулите и намалява отока

  • Подобряване на икономията на движение

  • Предотвратяване на наранявания и облекчаване на болка