Най-новата машина MyFootBalance 3D Scanner ще бъде представена в магазин HUMANIC | AllSport

Най-новата машина MyFootBalance 3D Scanner ще бъде представена в магазин HUMANIC

С MyFootBalance 3D Scanner, ще правим супер точен и детайлен анализ на ходилата и ще изработваме 100% индивидуални ортопедични стелки

Скъпи приятели, с огромна радост информираме, че най-новата машината MyFootBalance 3D Scanner вече е в България и на 16 и 17 април 2022г., ще я представим в мол Сердика, в София, магазин HUMANIC.

 

С MyFootBalance 3D Scanner, ще правим супер точен и детайлен анализ на ходилата и ще изработваме 100% индивидуални ортопедични стелки, на място за 10 минути, с които ще персонализираме обувките на клиентите в магазин HUMANIC, в мол Сердика.

 

Уникалните стъпала изискват 100% индивидуалност на стелките. Динамичността на материала, от който са направени стелките FootBalance, е ключът за активиране на мускулатурата по стъпалата и премахване на дискомфорт и болки по костно-ставния апарат.

 

Ако трудно намирате удобни обувки, елате този уикенд в магазин HUMANIC, в мол Сердика. На място ще ви направим компютърен анализ с машината MyFootBalance 3D Scanner, ще формоваме индивидуални ортопедични стелки FootBalance, които ще сложим в обувките, които сте си избрали, ще коригираме падналите сводове, ще елиминираме причините за неудобните обувки и по този начин краката ви ще се чувстват комфортно.

Comments

No comments yet.

Be the first to leave a comment.

FootBalance рамо до рамо с професионалистите

Все по-рядко успяваме да споделим какво се случва с AllSport, но всичко е точно, защото редовно прав...

Read more
Безплатни прегледи на деца от Видин

AllSport, FootBalance и лекарите от Пирогов....

Read more
Клиника "Нова" - Варна - с нова машина за ортопедични стелки

Изключително доволни сме да съобщим, че вече и във Варна има машина на FootBalance, така че нашите к...

Read more