Асен Дончев от ЦСКА - национален състезател на България до 18 и до 19 години направи поредните си индивидуални стелки FootBalance | AllSport

Асен Дончев от ЦСКА - национален състезател на България до 18 и до 19 години направи поредните си индивидуални стелки FootBalance

Младата ни футболна надежда, Асен Дончев от ЦСКА, който е и национален състезател на България до 18 и до 19 гоМладата ни футболна надежда, Асен Дончев от ЦСКА, който е и национален състезател на България до 18 и до 19 години, направи поредните си индивидуални стелки FootBalance за спорт и ежедневие. дини, направи поредните си индивидуални стелки FootBalance за спорт и ежедневие.

Професионалните атлети използват индивидуални стелки в обувките от години - някои от тях даже ги наричат най-добре пазената тайна в професионалния спорт. 

Не е необходимо да си топ атлет за да усетиш удоволствието от индивидуалните стелки. Всъщност, голяма част от най-доволните ни клиенти са обикновени хора, които години наред са живели с болки в коляното, кръста, гърба. 

Вярваме, че щастливите крака са ключ към активен, здрав и без болки живот. 

Направете си безплатен анализ на ходила и стойка в магазини AllSport Orthothics или при официалните представителите на FootBalance в цялата страна. Запишете си час за безплатен анализ от формата в сайта ни


Индивидуалните, спортни, ортопедични стелки се изработват веднага на място и клиентите си тръгват с готовите стелки. Формоването им отнема 10 минути.

Не могат да бъдат доставени, тъй като няма как да се оформят по стъпалата на клиента без неговото присъствие.
Може да запишете час чрез онлайн платформата или се свържете с нас по телефона.

Индивидуални стелки Impact

5e73dc808f8a8d00115534ab

175.00 BGN

Повече информация

FootBalance 100% Impact са създадени за спортове със сериозно натоварване, площадкови спортове като тенис, бадминтон, волейбол, баскетбол, хандбал и т.н.
Те са перфектни за спортове, при които се изисква специфична работа с краката, има внезапни, експлозивни движения в стъпалата и извиване на глезените. Тези стелки предлагат отличен съпорт (поддръжка) и стабилност. Имат силно омекотяване и екстра омекотяване при петата и напречния свод, което абсорбира шоковете от вибрации при движение и удар (натиск) и помагат за предотвратяване на травми и стрес контузии. Формата на слоя за допълнително омекотяване на петата е с дизайн, следващ естественото движение на ходилото, а перфорацията в предната част на стелката позволява вентилиране и бързо изсушаване на стелките.
При въздействие, молекулите на PORON® XRD® High Performance, правят щит, който поема до 90% от натиска – удар след удар.
​​​​​​​
С технологията на FootBalance получавате анализ и изработка на 100 % индивидуални, ортопедични стелки на място в магазина. Процедурата отнема от 10 до 30 минути.


Характеристики

Размери36-52
Тегло57 гр.
Повърхностен материал

Устойчив на износване плат, изтъкан на шестоъгълници плат + антибактериално покритие

Твърдост2 3
Омекотяване

1 2 3


София - бул. Черни Връх 170

Продажби - 298 | Последни промени 2022-12-08

0879920776

5eaebbca49b8240011c504dc

Коментари

Все още няма коментари

Остави първия коментар

приготвяне на отропедични стелки
FootBalance рамо до рамо с професионалистите

Все по-рядко успяваме да споделим какво се случва с AllSport, но всичко е точно, защото редовно прав...

елена йоловска интервю за ползите от ортопедични стелки
Безплатни прегледи на деца от Видин

AllSport, FootBalance и лекарите от Пирогов....

клиника нова - варна
Клиника "Нова" - Варна - с нова машина за ортопедични стелки

Изключително доволни сме да съобщим, че вече и във Варна има машина на FootBalance, така че нашите к...